mandarynka - komentarze

Siemka!!! Teraz mam bardzo dobry humorek, chociasz mało brakowało, a bym pod samochód wpadła. chociasz to u mnie normalne Super, że było dzisiaj w szkole tak malutko lekcji, tylko cztery godzinki Tylko fajniej by było jak by tak codziennie robili! Ale o tym to można tylko pomażyć. Jutro sprawdzian z Polskiego mamy i by się tak przydało troszkę pouczyć (chociasz to do mnie nie podobne). Ale Artur z mojej klasy jest słaby.... Z angielskiego ma tylko jeszcze jedn± kratke na wpisanie oceny do dziennika, bo już wszystkie s± powstawiane (same jedynki) a Łukasz podobnie. No a teraz idę sobie zmoja mama porozmawiać na temat chłopaków, bo co¶ jej znowu nie pasuje, hehe Buziaki dla Dania, Edzi i Didka :*:*:*

Imię:

Wy¶wietlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
12.04.2006 :: 18:53 :: 200.118.2.220

(L) MaNdArYnKa

Kim Ty do jasnej cholery jeste¶ ???
12.04.2006 :: 13:21 :: aaxc137.neoplus.adsl.tpnet.pl

lordvoldemort

wpadnij na www.lordvoldemort.talk.pl
12.04.2006 :: 13:20 :: aaxc137.neoplus.adsl.tpnet.pl

lordvoldemort

hehe a o czym z swoj± mama rozmawiała¶...
11.04.2006 :: 21:44 :: ckp65.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ty Edzia jeste¶ nieudane stworzenie...z downem(co chł w tobie widz±???)zawsze sie zastanawiam...hmm...że dajesz dupy??może...odpisz tu...haha
11.04.2006 :: 21:37 :: ckh45.neoplus.adsl.tpnet.pl

edzia

dziex za komcia :*:*:*:*:
odp: masz racje: chł to nieudane stworzenia.. al chyba znam, takich dwoch normalnych...:) :) :)
11.04.2006 :: 13:44 :: aaxp13.neoplus.adsl.tpnet.pl

Kasia

Siemka!!!No JA też Mam dzi¶ dobry Humorek.Tak Mi dzi¶ w szkole odpierdalało...Chciałam,żeby koleżanki dały Mi buziaka,to mi nie chciały dać.I się troche wkurwiłam,ale już mi przeszło.Na Polskim ogl±dali¶my jaki¶ beznadziejny film,nie chciało Mi się ogl±dać to zaczepiałam chłopaków.I Oni mi dokuczali...Było dzi¶ zajebi¶cie.Aż nauczycielka chciała Mi wstawić uwagę.Fajnie opisujesz Dni.Ten Twój blok jest zajebisty.No Bużka.
11.04.2006 :: 12:56 :: ckw12.neoplus.adsl.tpnet.pl

Gosia

Hejcio...dziex za komcia u mnie...Niom fajniem,że dzis tak mało lekcji...ale za to dużo zadane na jutro :/ :[ Noo to nie zle masz z mama...hihi
11.04.2006 :: 12:34 :: ckh45.neoplus.adsl.tpnet.pl

edzia

i o czym ci gadała matka??? o chł...??? ale co dokładnie :)?? dobrze ze mnie mam tak z moja..:) :)
Talk.pl :: Wróć